Sitelcat i la sostenibilitat

A Sitelcat un dels nostres principals valors és el respecte pel nostre entorn, ja sigui a nivell mediambiental com en la gestió de persones. Com a empresa sostenible hem dut a terme iniciatives i canvis en les nostres clàssiques línies de treball per tal de minimitzar l’impacte del negoci en el nostre entorn, així mateix, estem desenvolupant accions enfocades en afavorir l’ambient laboral òptim i la participació amb entitats socials pel desenvolupament de projectes de RSC.

Àmbits d’actuació ètica

  • Medi Ambient
  • Clients
  • Persones
  • Proveïdors

Els nostres compromisos

El Medi Ambient

Optimitzem al màxim tots els nostres residus, reciclant tots aquells elements susceptibles a generar contaminació. El 80% del nostre negoci consisteix en la utilització de materials i equips electrònics, pel que hem optat pel reciclatge dels mateixos, d’aquesta forma, alguns dels equips es reutilitzen i altres són tractats de forma eficaç per reduir l’impacte mediambiental.

Els Clients

Els nostres clients són la base fonamental de Sitelcat, per això, vetllem per la seva continua satisfacció mitjançant el subministra d’equips de qualitat, la correcta prestació dels serveis sol·licitats i la retirada pel seu posterior reciclatge de tots aquells equips que es substitueixen o queden obsolets.

Les Persones

Desenvolupem un ecosistema laboral sostenible, facilitant la conciliació professional/personal amb programes de formació i millores constants en les nostres instal·lacions. Tanmateix, participem de projectes socials amb diverses entitats del nostre entorn i disposem d’un programa de formació per a estudiants en pràctiques.

Els Proveïdors

Sitelcat vetlla pel tracte responsable amb els seus proveïdors, per això, amb el continu control de tots els productes que adquirim, assegurem de que tots ells estan fabricats sota les normatives legals vigents i compleixen els requisits mínims en matèria laboral.